Welkom bij Madera Wonen in Dokkum

Madera Wonen Dokkum is al een geruime periode gevestigd op de Zuiderschans 1B in Dokkum. Met de nieuwe koers die we zijn gaan varen gaan we echt voor sfeer & comfort. Dit zorgt voor een warme uitstraling binnenshuis. U kunt bij Madera Wonen Dokkum slagen voor uw gehele inrichting! Van vloeren tot meubels, u vindt bij ons wat u zoekt. 

Niet alleen maar meubelen

Naast bankstellen, kasten, tafels en stoelen kun je ook bij Madera Wonen terecht voor vloerkleden en verlichting. Elke week worden er nieuwe spullen bij ons afgeleverd die het bekijken waard zijn!

Paul: “Wil je echt voordelig slagen dan kun je nog steeds profiteren van veel opruiming van onze eigen meubels. Om plaats te maken voor nieuwe modellen, kun ook showmodellen op de kop tikken met veel korting!”

Ook voor uw nieuwe vloer kunt u bij ons terecht!

 

Sinds kort vindt u weer een uitgebreid assortiment PVC en laminaat bij ons in de showroom. Met meer dan 50 soorten laminaat, veel plinten en ondervloeren uit voorraad leverbaar is er voor ieder wat wils. Op zoek naar een mooie PVC vloer? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met een grote collectie plak en click PVC van verschillende kwaliteitsmerken zoals MFlor, Floorify en Belakos zit er ongetwijfeld iets voor u tussen. Laat u voorzien van goed en persoonlijk advies door een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee!

Kom gauw langs en profiteer van scherpe prijzen, goede service en snelle levertijden!